Snel en duidelijk antwoord op je vragen.

Over Oil up your website

‘Wie heeft jouw website gemaakt?’
Die vraag kreeg ik steeds vaker van collega Young Living brandpartners die mijn oliewebsite bekeken hadden, want zij wilden dan ook wel zo’n mooie website. Mijn antwoord was dan: ‘O, die heb ik grotendeels zelf gemaakt met wat hulp van mijn neef, Erik, want die is webbouwer.’

Binnen 1 dag antwoord?

Stuur een bericht.

Veelgestelde vragen

leeg - niet verwijderen
Ik ben pas net gestart. Is dit wel iets voor mij?

Jazeker! Hoe fijn is het dat je meteen een prachtige website hebt om jouw potentiële klanten naar toe te verwijzen. Ze kunnen ook direct vanuit jouw website bestellen.

Ik ben helemaal niet technisch aangelegd. Is dat een probleem?

Nee, hoor. Alles wordt voor je geregeld. En heb je later nog vragen, dan kun je ook bij ons terecht. Daarnaast krijg je toegang tot onze besloten Facebookpagina. Hierop staan handige stap voor stap instructiefilmpjes over het aanpassen van jouw nieuwe website.
Kan ik in termijnen betalen?
Ja, dat kan. Je kunt in 12 maandelijkse termijnen betalen indien gewenst.
Wordt de website mijn eigendom?
Na volledige betaling is de website helemaal van jou en je mag hem helemaal naar jouw eigen wens aanpassen en gebruiken als je dat wil. De beelden en de teksten blijven echter eigendom van Oil up your website en mogen niet doorgegeven of doorverkocht worden aan derden (copyright).
Wat als ik een foutmelding krijg op mijn website?

Neem direct contact met ons op. Dan proberen we het samen zo snel mogelijk op te lossen.
Mag ik de foto’s uit de beeldbank ook buiten de website gebruiken?
Je mag ze ook gebruiken op social media, maar alleen als je de foto’s merkt met jouw eigen logo of tekst. Het is dus niet toegestaan om de foto’s zonder tekst te plaatsen op social media of waar dan ook. Het is niet toegestaan om de foto’s door te sturen naar anderen of door te verkopen.
Ook is het niet toegestaan om de foto’s te gebruiken op artikelen die verkocht worden zoals drukwerk of merchandise. Wanneer jij van ons een website koopt, dan ben jij de enige die de foto’s mag gebruiken. Dus de foto’s zijn ook niet bestemd voor jouw downline, upline of crossline collega’s.

Kan ik zelfgemaakte foto’s op mijn website zetten?
Ja, dat kan. De website wordt geleverd met een flinke beeldbank aan foto’s, maar als jij graag een eigen foto wil plaatsen, dan kan dat ook. In een instructiefilmpje laten we je zien hoe je dat eenvoudig zelf kunt doen.
Ik heb nog geen logo. Wat nu?
Geen probleem. Als je wilt, kunnen wij je tegen een gereduceerd tarief helpen aan een professioneel logo dat bij je past.
leeg - niet verwijderen
Ik heb al een logo en/of een huisstijl. Kan ik die ook op mijn website gebruiken?
Uiteraard! De website wordt geleverd met het lettertype van de websitestijl van ons die jij kiest, maar je kunt hem heel eenvoudig aanpassen naar jouw eigen lettertype. En ook jouw eigen logo plaatsen we alvast in je website.
Kan ik de teksten zelf aanpassen?
Ja, dat kan. De website wordt geleverd met passende teksten, maar deze zijn heel makkelijk aan te passen. In een instructiefilmpje laten we je zien hoe dat werkt.
Moet ik zelf een thema aanschaffen?
Nee. Het Divi-theme incl. updates waarmee we de website bouwen t.w.v. $ 249,- krijg je van ons GRATIS bij je website. Mooi meegenomen!
Hoe kom ik bij de instructies/tutorials?
Bij aankoop van je website, krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep van Oil Up Your Website. Hier kun je op je gemak alle instructiefilmpjes bekijken, maar ook hulp vragen aan mede Oil Up’ers.
Kan ik ook jullie inhuren voor aanpassingen aan de website, als ik het niet zelf wil doen?
Ja, dat kan. Uiteraard kun je het zelf doen met behulp van de instructiefilmpjes, maar als je dat liever niet doet, dan kunnen wij je ook helpen tegen een uurprijs. Geen probleem!
Kan ik extra pagina’s toevoegen aan de website?
Ja, dat kan. De website wordt geleverd met een aantal pagina’s, maar je kunt er zelf eenvoudig pagina’s aan toevoegen. In een instructiefilmpje laten we je zien hoe dat werkt.

Kan ik jullie inhuren om mijn website te onderhouden?

Hoewel de website zo is ingericht dat je het makkelijk zelf bij kan houden qua updates etc. is er zeker ook de mogelijkheid om ons in te schakelen als je dat fijn vindt.
Ik heb al een website en wil de oliën daarin integreren. Kan dat ook?
Als je onze websites aankoopt, dan wordt jouw hele website omgezet. Het is niet mogelijk om één pagina te kopen. Het is wel mogelijk om aan de website die je bij ons koopt pagina’s toe te voegen of pagina’s te verwijderen. Op die manier kun je bijvoorbeeld ook jouw andere diensten via de website aanbieden. Dan kun je zelf doen met behulp van de instructiefilmpjes of je kunt het ons laten doen tegen een uurprijs.