‘Wie heeft jouw website gemaakt?’

Die vraag kreeg ik steeds vaker van collega Young Living brandpartners die mijn oliewebsite Oil Up bekeken hadden, want zij wilden dan ook wel zo’n mooie website. Mijn antwoord was dan: ‘O, die heb ik grotendeels zelf gemaakt met wat hulp van mijn neef, Erik, want die is webbouwer.’

Nadat ik al meerdere van deze vragen had gehad, kwam het idee om samen met Erik ook daadwerkelijk websites voor Young Living brandpartners te gaan maken.

Kant-en-klare websites inclusief mooie foto’s, pakkende teksten en een goed design, die ook nog helemaal te personaliseren zijn. Op die manier kunnen Young Living brandpartners gewoon direct dat doen wat ze leuk vinden. Namelijk hun liefde voor de oliën verspreiden. En hoeven ze zich geen zorgen te maken over technisch geneuzel rond het maken van een website of het neertellen van een flinke som geld voor een webbouwer.

Ik legde mijn idee voor aan Erik en hij was meteen enthousiast. En zo is Oil Up Your Website geboren!

We zouden het super leuk vinden om ook jou de rompslomp rond het maken van een website uit handen te nemen en jou te voorzien van een professionele website.

Liefs,
Marcia

Eigenaar Oil up