Reviews

Hier vind je de ervaringen van Oil up your website-gebruikers.

Super blij met mijn prachtige website✨

Rated 5 out of 5
2 december 2021

Dankbaar dat Marcia en Erik mijn mooie website hebben gemaakt. Het was heel snel klaar en daarna kun je de site eigen maken. Alles wordt heel handig stap voor stap uitgelegd en er is veel begeleiding.
Wat ik als erg fijn heb ervaren.
Dikke aanrader👍🏻

Lianne Eijkenaar

Super mooi en super snel live!

Rated 5 out of 5
2 december 2021

De communicatie met Marcia en Erik was echt super!
Korte lijnen en tussendoor telefonisch contact zorgden ervoor dat mijn website inclusief webshop binnen 2 weken online was. En dat ondanks dat ik een aantal specifieke maatwerk verzoeken had voor Erik.
Dit had te maken bij de beroepsorganisatie waar ik bij aangesloten ben omdat de zorgverzekeraar mijn werk soms vergoed. Maar dit alles was geen probleem dus ik ben echt erg enthousiast over het geleverde werk! O, ja voor ik het vergeet hij heeft zelfs ook nog mijn logo ontworpen!
Top, dank je wel!

Tamara Spitters

Dankbaar voor mijn website

Rated 5 out of 5
15 november 2021

Ik ben heel blij dat Marcia en Erik mijn website hebben gemaakt!
De website was snel klaar en contact via de mail is erg fijn. De facebook groep staat vol informatie en de filmpjes met uitleg zijn heel duidelijk. Hierdoor kan ik zelf nog gemakkelijk pagina’s toevoegen en eventueel veranderingen aanbrengen. De fotobibliotheek die je mag gebruiken staat vol mooie foto’s. Het heeft mij een hoop werk uit handen gehaald.

Sylvia

Een ongelofelijke mooie website gekregen!

Rated 5 out of 5
5 september 2021

Zo dankbaar dat Marcia en Erik op mijn pad zijn gekomen! Al een lange tijd wilde ik een eigen webshop, maar door de bomen zag ik het bos niet meer. Via via ben ik terecht gekomen bij Oil Up Your Website. Na een fijn gesprek met Marcia te hebben gehad ben ik al mijn info door gaan geven en binnen no time was de website af! De facebookgroep en het contact via de mail was ontzettend fijn.
Nogmaals super bedankt, ben er heel blij mee!

Dionne Goossens

Blij met mijn website

Rated 4 out of 5
5 mei 2021

Wat ik geweldig vind is de lay out, de vele opties en de facebookgroep waar tal van dingen uitgelegd worden.
Ook is er voldoende begeleiding beschikbaar, voor al mijn vragen.
Absoluut de investering waard!

Suzanne